Consulten / Coaching

Consulten / Coaching

Met 31 jaar ervaring in de zorgsector heb ik dagelijks te maken met allerlei problematieken. Van collega’s, cliënten en hun familieleden tot aan andere netwerken in de zorg. Wat ik het mooie aan dit werk vind is dat ik door middel van gesprekken en mijn mediamieke gaven degene met een probleem verder kan helpen.

Ik ben een echte HSP-er ( hoog sensitief persoon) . Verder ben ik een spiritueel ontwikkeld persoon en lichtwerker. Ik beschik over gaven zoals helder voelend, wetend, zien en horend. Ik heb meerdere cursussen gevolgd op dit gebied zoals Mediumschap in het Arthur Findlay college in Standsted Engeland.

Door mijn invoelende en coachende stijl luister ik vooral. Echt luisteren wat iemand verteld, de boodschap wat degene verteld horen we vaak wel, maar horen we ook wat er tussen de regels door wordt verteld, daar ligt vaak ook de oplossing. Inzicht in onbewuste denk en handelingsprocessen. Je beperkende overtuigingen in beeld brengen en een  spiegel voorhouden  en liefdevol confronteren, ik maak het onbewuste bewust om zo tot de kern te komen van het probleem of vraag en zo naar de oplossing.

Vaak komen mensen met hun probleem of vraag in eerste instantie meteen terecht bij een psycholoog of een duur coaching traject.  Dit is in sommige gevallen niet altijd nodig en brengt onnodige kosten met zich mee. Vaak ligt de oplossing voorhanden maar door een eigen blinde vlek of verstrikt zijn geraakt in eigen emoties kan met niet zelf bij de oplossing.

Ik kan een eerste contact zijn voor iemand met een probleem of levensvraag. Mijn kunde en gaven inzetten en samen kijken naar een oplossing. Het kan zijn dat de problematiek of vraag dusdanig complex is dan zal ik doorverwijzen naar een psycholoog of coaching bureau.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?