Energetisch reinigen

Energetisch reinigen van huizen, woon of werkruimtes

Alles om ons heen is energie en straalt energie uit, mensen, dieren, voorwerpen en de natuur uiteraard.

De meesten van ons hebben wel eens een ervaring gehad dat je een bepaalde ruimte binnenkomt en je een vreemd of naar gevoel waarnam. Je kan niet precies de vinger erop leggen hoe dat komt maar toch voel je het. Wellicht ook als je bekende of onbekende mensen tegenkomt en met hun in gesprek komt of een hand geeft, dat je voelt dat er iets niet klopt.

Dat is de energie die in de ruimte aanwezig is of om die persoon heen. Ruimtes waar ruzie heeft plaats gevonden of veel verdriet is geweest laat sporen energie na. Ook entiteiten die in ruimtes aanwezig zijn kunnen je een naar gevoel geven. Je voelt je niet prettig in die ruimte of je slaapt slecht of je ervaart onverklaarbare dingen, lampen die heel vaak kapot gaan of aan/uit of flikkeringen, vreemde geluiden of plotselinge koude of warmte, het gevoel dat er constant iemand achter  of naast je staat en je soms een bang gevoel krijgt.

Kinderen zijn heel hoog gevoelig en ervaren dit soort dingen sneller dan volwassen mensen. Ze slapen slecht of zien dingen waarvan ouders zeggen “ doe niet zo raar, er is niks, ga maar lekker slapen”. Ook huisdieren kunnen deze negatieve energieën waarnemen en willen bijvoorbeeld niet meer op een bepaalde plaats liggen en vertonen vreemd gedrag.

Ik kom op bezoek bij u thuis of werk. Ik ben in staat om de energieën  die als onplezierig worden ervaren waar te nemen. Ik kan invoelen welke ruimte of plek uit balans is en of er entiteiten/energieën  aanwezig zijn. Ik maak hierbij ook gebruik van een pendel, de pendel reageert op aardstralen. Ik kan dan vervolgens deze ruimte energetisch reinigen en eventueel entiteiten naar het “licht” brengen. Zo reinig ik huizen of werkruimtes energetisch zodat de ruimte weer prettig aanvoelt naar een fijne energie en er weer balans ervaren wordt.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?