Kokoksstempelmassage

Kokosstempelmassage

Deze vorm van masseren komt oorspronkelijk uit Thailand en afgeleid van de kruidenstempel. Door de geur van de kokos die vrij komt uit de stempels waan je jezelf in een tropisch oord en voelt echt geweldig op het lichaam. De warmte uit de stempels dringt diep door tot de diepere lagen, hierdoor gaan de spieren zich ontspannen. Naast de ontspannende werking voor de spieren is het ook een weldaad voor de huid. De kokos verstevigd de huid en gaat huidveroudering tegen en de huid wordt zijdezacht. Het versterkt het  immuunsysteem en het geeft nieuwe energie! Het is daarnaast ook gewoon lekker, je ontspant en je wordt er blij van….dit vakantiegevoel werkt nog dagen door.

Zorg dat je van te voren gedoucht hebt als je een kokosstempel massage ondergaat. Deze massage heeft een weldadig en welness effect. Er wordt gebruikt gemaakt van 2 verschillende stempels, 1 scrubstempel en 2 kokosstempels. Deze worden in een stoompan opgewarmd zodat de natuurlijke werkzame stoffen vrijkomen. In de stempels zitten alleen natuurlijke ingrediënten. De samenstelling van de scrubstempel is; limoenblad, limoenschil, mangostone, zeezout en kokosvlokken. In de kokosstempel zit 100% pure kokos, bij het stomen komt de kokosolie vrij.

Eerst wordt de huid gescrubd  met de scrubstempel om dode huidcellen te verwijderen en de huid te reinigen, de doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd. De scrubstempel krijgt u mee naar huis en kunt u nog 2 a 3 keer onder de douche gebruiken om zelf uw lichaam te scrubben.  De poriën gaan door het scrubben van de warme scrubstempels open staan waardoor de kokosolie uit de kokosstempels  beter door de huid kan worden opgenomen. Vervolgens ontvangt u een complete lichaamsmassage waarbij gemasseerd wordt met de warme kokosstempels afgewisseld met massages. De kokosolie die uit de stempels vrij komt maakt de huid elastischer en vertraagd ouderdom verschijnselen. Problemen als een onzuivere huid worden bestreden en de eerst droge huid voelt weer zijde zacht aan en geeft een mooie teint.

Waar is kokosstempelmassage goed voor:

Voor wie is kokosstempelmassage geschikt:

En verder…..om gewoon eens lekker te genieten van deze tropische massage. Daarnaast functioneert deze massage om emotionele stress los te laten en zo het zelfbewustzijn en de levensenergie PRANA terug in harmonie te brengen.

Niet geschikt bij een virale/ bacteriële ontsteking, overgevoeligheid van de huid, besmettelijke huidaandoening, koorts/griep/ verkoudheid, of open wonden aan de huid.

Bij trombose, spataderen of hartklachten altijd eerst uw arts raadplegen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?