Access Bars®

“ Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie”

Hoe mooi zou dat zijn dat alles in het leven met gemak en vreugde naar je toekomt. Stel je voor dat je op een knop zou kunnen drukken en die je stem in je hoofd stilzet, die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Of dat je gewoon even je hoofd wilt opruimen en die honderden gedachten stop kan zetten die alsmaar door je hoofd spelen. Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen etc. Allemaal meegekregen tijdens je opvoeding, school, familie, vrienden, tv, etc. Met toepassen van Access Bars ruim je deze negatieve gedachten, emoties, beperkende overtuigingen en oordelen op.

Access Bars®️ werd geïntroduceerd door Garry Douglas (uit de USA) in de vroege jaren negentig. Het wordt in meer dan 170 landen met succes toegepast en de laatste 8 jaar Nederland. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen, die energiebanen worden “Bars” genoemd. Daarin ligt elektrische lading opgeslagen van je gedachten, houdingen, ideeën, besluiten en beperkende overtuigingen op allerlei aspecten van het leven (zie afbeelding). Die heb je daar ooit als een patroon opgeslagen. Bijvoorbeeld iemand heeft ooit tegen je gezegd dat je niet knap bent of dat je dik bent. Het zijn maar een paar woordjes maar die kunnen een enorme impact hebben op iemand zijn toekomstige leven. Onbewust wordt dit opgeslagen in de Bars en dit gaat vervolgen je leven beïnvloeden. Er zijn Bars voor; overtuigingen los te laten, je energie weer laten stromen, controle, creativiteit, geld, verdriet en vreugde, lichaam en seksualiteit, etc.

Link naar een filmpje over Access Consciousness Access Bars in YouTube kun je bij instellingen kiezen voor Nederlandse ondertiteling:

Play Video

“Het runnen van je Acces Bars reset je persoonlijke harde schijf “

Misschien herken je een van de volgende aspecten;  

Als je een van deze symptomen kent is het hoog tijd om jouw Bars te laten runnen bij PRANA good energy, gecertificeerd Practioner Access Bars® van Access Cousiousness®️

Hoe fijn zou het zij om hiervan af te komen, de energie weer door je lichaam te voelen stromen en weer vreugde krijgen in het leven en weg met al die beperkende gedachten en je eigen leven te kunnen leven, je droom waarmaken.

Hoe gaat het runnen van de Bars in zijn werking?

De klant gaat met de kleding aan op zijn rug op de massagetafel liggen, eventueel met een dekentje over zich heen. Ik zit achter de klant op een stoel en raak heel licht één voor één de 32 Bars/punten op het hoofd aan in een bepaalde volgorde.  Door deze Bars licht aan te raken worden de energiebanen geactiveerd om de vastgehouden energie te ontladen zodat er meer ruimte vrij komt voor nieuwe mogelijkheden. Elke Bar correspondeert met het aspect van het leven waarnaar het genoemd is (zie afbeelding). De sessie duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Alle energie van elke gedachte en overtuiging die je gehad hebt is opgeslagen in de Bars. Het runnen van de Bars verandert de hersengolven en de onnodig vastgehouden energie kan wegvloeien. Je rugzak met alle beperkende overtuigingen, gedachten en emoties wordt opgeruimd. Daardoor kan de energie weer vrij stromen, je ervaart:

De meeste mensen geven aan dat ze bij het runnen van de Bars meteen volledig ontspannen te zijn, sommigen vallen in slaap, anderen zien beelden of voelen tintelingen, warmte of kou, schokken en trillingen. Allemaal signalen van het lichaam dat de schoonmaak van je negatieve energie bezig is. Acces Bars is volledig veilig en kan op jong en oud worden toegepast

Wat ervaart men na het nalopen van de Bars?

Veel mensen geven aan dat ze na afloop meer rust en ruimte in hun hoofd voelen, alsof de harde schrijf in het hoofd is gedefragmenteerd. Fysieke en mentale problemen verdwijnen soms al na één behandeling. De meeste geven aan dat men zich ontspannen en rustig voelt, alsof men een massage heeft gehad. De uitwerking is pas na een paar weken optimaal. Bij de ene klant is één behandeling voldoende en bij een andere twee of drie. Sommigen komen met regelmaat terug voor “onderhoud” en even lekker te ontspannen en ondertussen hun Bars te laten runnen.

“ je Bars laten runnen is een investering in jezelf,
het brengt je verstand tot innerlijke rust “

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?