Mediumschap

"Het voelt voor mij als een roeping uit de spirituele wereld"

Energie

Alles bestaat uit energie. Dit zijn trillingen die we niet altijd zien of voelen, maar soms ervaren we wel ‘iets’. Misschien heb je wel eens het gevoel dat je jezelf ergens niet prettig bij voelt of juist wel. Je kan dan niet meteen verklaren hoe dat komt, maar je voelt het wel. Je hebt dan een diep innerlijk weten dat het wel of niet pluis is. Dat noemen we ook wel intuïtie. Iedereen is er mee geboren en iedereen heeft het.  Door onze opvoeding en maatschappelijke normen leren we al snel niet meer op onze intuïtie te vertrouwen en dus ‘voelen’ we steeds minder.

Als je vrolijk en opgewekt bent zit je hoog in je energie, ben je boos en verdrietig en alles zit tegen dan zit je laag in je energie. Het verschil tussen je hoge en lage energie kun je voelen.

Een medium is getraind in het voelen van energie en werkt vooral energetisch. Dit kan zich op verschillende zintuiglijke vlakken uiten. Je hebt vast wel eens gehoord over helderziendheid. Heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderproevend en helderruikend komen daarnaast ook voor.

Ik krijg mijn informatie afwisselend via al deze kanalen binnen. Helderziend, heldervoelend en helderwetend worden bij mij het meest vaak ingezet.

Om een medium goed te laten ‘voelen’ is het belangrijk om vooraf zo min mogelijk informatie te hebben, dit werkt voor een medium het makkelijkst zodat zijn gedachten/mind er niet tussen gaat zitten.

Leven na de dood

Veel mensen denken dat dood gewoon dood is, het licht is uit en dat was het dan. Alle vormen van geloof op aarde hebben één ding gemeen, ze geloven dat er leven is na dood.
Het spiritualisme is het enige geloof dat ook bewijst dat er leven is na dit leven.

Ons fysieke lichaam overlijdt maar dat wat we diep van binnen zijn, onze ziel de essentie, leeft verder in een ander bewustzijn in een hele hoge energie. Al onze overleden dierbaren zijn dus nog steeds om ons heen en wat willen ze dit graag laten weten! Door het geven van privé consulten en mediumschap demonstraties geven we onze overleden dierbaren een stem.

"Death is just a bend on the road"

Psychic en mediamiek werken

Een medium kan op 2 manieren werken, psychic en mediamiek.

Psychic (paragnostisch) is een vorm waarbij het lezen van de energie van degene die het medium bezoekt centraal staat, ook wel het lezen van de aura genoemd.

Er kan over verschillende aspecten van het leven informatie gelezen worden, zoals relaties, carrière, hoogte -en dieptepunten, persoonlijke groei, vast lopers en terugkerende patronen.

Een bezoek aan een medium kan verhelderend werken door het krijgen van inzicht en het bekijken van andere invalshoeken. Ontdek hoe je een nieuwe weg kan inslaan in je leven dat bij jou past en goed aanvoelt.

Mediamiek is een vorm waarbij het medium samenwerkt met de spirituele wereld. Het medium is dan de brug tussen onze wereld en de spirituele wereld, daar waar jouw overleden dierbaren zijn.

De zielen van onze dierbaren zijn nog steeds om ons heen en zij willen ons laten weten dat ze er nog steeds zijn. Zij geven informatie, boodschappen en inzichten in de vorm van energie door en het medium leest deze informatie en probeert dit zojuist mogelijk te vertalen naar de ontvanger.

Een medium heeft weinig invloed op wie erdoor komt, dat wordt door de spirituele wereld bepaald.

"Dat je iets niet kunt zien betekent niet dat het er nog niet is"

Engels mediumschap

Het Engels mediumschap, ook wel bekend als ‘Spiritualist mediumship’, is een specifieke benadering van mediumschap die zijn wortels heeft in het Verenigd Koninkrijk en nauw verbonden is met de bredere spirituele beweging van het spiritualisme.
In het Engels mediumschap is het geven van specifieke bewijzen een belangrijk aspect, omdat het helpt de echtheid van de verbinding met de spirituele wereld te waarborgen. Respect voor de spirituele wereld en de ontvanger van de boodschap is zeer belangrijk. Tegen het eind van het consult komt de overleden dierbare altijd met een liefdevolle boodschap voor de ontvanger, de liefde nog even laten voelen, spijt betuigen of nog iets kwijt willen over een bepaald onderwerp.

Engels geschoolde mediums verzorgen ook zaaldemonstraties voor publiek. Tijdens deze bijeenkomsten maakt het medium korte contacten met overleden dierbaren voor de deelnemers die in de zaal aanwezig zijn, het contact wordt altijd afgesloten met een mooie boodschap. De deelnemers ervaren zo dat het leven na dit leven gewoon doorgaat in een ander bewustzijn.

Ik ben getraind in het Engels mediumschap en blijf me volop ontwikkelen in het mediumschap want een medium is nooit uitgeleerd.

Oh ja….. en het is absoluut niet eng! Het gaat alleen maar om liefde!