Agenda

Workshop orakel, affirmatie-, engelenkaarten

Je kent ze vast wel, de kaarten set decks met mooie afbeeldingen, met een boodschap erop of alleen maar een treffend woord. Het is net alsof de kaartendecks je uitnodigen om een kaart te trekken, je trekt een kaart en dan gebeurt er altijd iets magisch. De afbeelding of boodschap op de kaart is op dat moment treffend voor jou. Alsof er iets onzichtbaars gebeurt, is het een geheime kracht, puur toeval of gewoon onzin? Ze worden al eeuwenlang gebruikt, ze helpen je om contact te krijgen met je innerlijke wijsheid. Ze kunnen je advies of inzicht geven in allerlei levensvragen of hulp bieden bij lastige momenten in je leven.

Mijn naam is Rien Allewijn en ben Spiritualist Medium. Ik heb vele opleidingen gedaan in Nederland en bij het befaamde Arthur Findlay college in Engeland. Ik geef in mijn praktijk privéconsulten en organiseer huiskamerbijeenkomsten en zaaldemonstraties mediumschap.

In een groepje, onder het genot van een kop koffie/thee, komt het volgende aan bod:
– Wat zijn Orakel-, Affirmatie-, Engelen-, Tarot – en Lenormand kaarten?
– Wat is het verschil en hoe kun je ze gebruiken?
– Hoe interpreteer je de boodschap of afbeelding van de getrokken kaart?
– Hoe trek je de kaarten en welke leg patronen zijn er.

Maar we gaan vooral samen oefenen met de kaartendecks en ervaar zelf hoe het werkt. Ben je nieuwsgierig geworden als je dit leest en wil je er meer over weten?

Dan is deze workshop iets voor jou! 

Workshopleider: Rien Allewijn
Datum: donderdag 30 mei
Tijd: 19.30 uur – 21.45 uur
Kosten: € 30,- p/p
Aantal deelnemers: 8-14

Waar: Hofvanook, Dekkersweg 4 Lewedorp

Aanmelden via:info@hofvanook.nl
Website: https://www.hofvanook.

Mediumschap en contacten met overleden dierbaren

Deze avond neem ik jullie mee in het Engels mediumschap. Wat is dat nu eigenlijk en wat houdt dat in, kan iedereen een medium worden of is het een gave? Waar en wanneer is het ontstaan en waarom spreken we nu over het modern spiritualisme en wat houdt dat in? Ik neem jullie een stukje mee in de geschiedenis en ik heb het over een aantal belangrijke pioniers van het mediumschap zoals we dat nu kennen. Verder heb ik het over de 7 principes van het spiritualisme.

Mijn naam is Rien Allewijn en ben Spiritualist Medium. Ik heb vele opleidingen gedaan in Nederland en bij het befaamde Arthur Findlay college in Engeland. Ik geef in mijn praktijk, privéconsulten en organiseer huiskamerbijeenkomsten en zaaldemonstraties mediumschap.

Er zijn vele geloven in de wereld en allemaal hebben ze twee overeenkomsten; liefde en dat het leven na dit leven doorgaat. Na de pauze zal ik jullie het mediumschap demonstreren en laten ervaren dat er leven is na de dood. Ik ga een aantal contacten maken van jullie overleden dierbaren. Ik ga bewijzen doorgeven zodat je weet en voelt dat het jou overleden dierbare is die door mij nog even contact met jou wil maken, er volgt altijd nog een liefdevolle boodschap.

Organisator: Rien Allewijn
Datum: donderdag 27 juni
Tijd: 19.30 uur – 21.45 uur
Kosten: € 30,- p/p
Aantal deelnemers: 8-10

Waar: Hofvanook, Dekkersweg 4 Lewedorp

Aanmelden via:info@hofvanook.nl
Website: https://www.hofvanook.nl

Mediumschap demonstratie en bloemlezing in Middelburg

Deze avond zal de laatste mediumschap demonstratie zijn voor de zomervakantie. Annekee en Rien gaan deze avond bij Annekee thuis in Middelburg liefdevolle contacten maken met uw dierbaren uit de spirituele wereld. Ze zullen bewijzen geven dat het leven na dit leven doorgaat en dat het daadwerkelijk uw geliefden zijn. U voelt de aanwezigheid en ze zullen een boodschap geven van uw geliefden. Verder zullen ze een door u meegebrachte verse bloem, een bloemlezing verzorgen. Dit gaat over u zelf, hoogte en dieptepunten zullen ze lezen uit de bloem met altijd een bemoedigende persoonlijke boodschap. Een wordt een mooie liefdevolle avond in verbinding met de spirituele wereld.

Wanneer: Vrijdagavond 5 juli 2024
Tijd: 19.30 -21.45 uur
Kosten €15,- contant

info : https://pranagoodenergy.nl
Aanmelden via: mail:info@pranagoodenergy.nl
of telefoon/whatsapp: 0622192639

Huiskamer mediumschap demonstratie en bloemlezing in Willemstad

Deze middag vindt de  mediumschap demonstratie  plaats in Willemstad bij Ella Meloen- Allewijn.   Rien zal deze middag liefdevolle contacten gaan maken met uw dierbaren uit de spirituele wereld. Ze zullen bewijzen geven dat het leven na dit leven doorgaat en dat het daadwerkelijk uw geliefden zijn. U voelt de aanwezigheid en ze zullen een boodschap geven van uw geliefden. Verder zal hij een door u meegebrachte verse bloem, een bloemlezing verzorgen. Dit gaat over u zelf, hoogte en dieptepunten zullen ze lezen uit de bloem met altijd een bemoedigende persoonlijke boodschap. Er zal niet voor iedereen een contact gemaakt kunnen worden. Het wordt een mooie liefdevolle middag in verbinding met de spirituele wereld.

Wanneer: zaterdag 29 Juni 2024
Tijd: 13.00-15.30 uur
Kosten €20- contant

Save the date !!

Zaaldemonstratie in het kerkje van Kats met  mediums: Annekee de Graauw, Kathleen van Raemdonck en Rien Allewijn

Meer info en hoe aan te melden volgt nog…

Rouwwandeling en thema de onsterfelijke ziel

Rouwwandeling en themabijeenkomst ‘ de onsterfelijke ziel’.
Wandel met ons mee langs de zee – omring je met gelijkgestemden.
Heb jij een dierbare verloren? En zou je graag in contact willen komen met gelijkgestemden in een relaxte omgeving?
Wandel met ons mee langs de zee en praat over de thema’s rouw, verlies en welke werking dit proces op jou heeft. En welke betekenis spiritualiteit in dit proces een rol speelt, misschien een nieuw thema voor jou.
Wij creëren een omgeving waar jij je emoties en gevoelens kan uiten. Samen met mensen die begrijpen wat jij doormaakt. Rouw, verlies en spiritualiteit zijn geen onderwerpen die je met iedereen kan bespreken en daarom is het belangrijk dat je mensen kan vinden bij wie jij jouw verhaal kwijt kan, en jij met jouw vragen terecht kan.
Je vindt het moeilijk om jezelf te motiveren en naar buiten te gaan, weer te genieten van de kleine dingen. Of om dingen zelf te ondernemen. Je voelt je alleen, en niet begrepen in jouw verlies en rouwproces. Wil je dit graag delen met anderen en je merkt dat niet iedereen hiervoor open staat? Wandel met ons mee en laat je inspireren en motiveren door gelijkgestemden.
Na de wandeling is er een korte pauze en gaan we ons verdiepen in spiritualiteit met als thema: “ de onsterfelijke ziel”.
Het thema wordt verzorgd door Rien Allewijn. Rien is een spiritualist medium, hij heeft tal van opleidingen gevolgd in Nederland en aan het befaamde Arthur Findlay college in Engeland. In Yerseke heeft hij zijn eigen medium praktijk Pranagoodenergy.nl
Rien zal spreken over wat er gebeurt als ons lichaam overlijdt en wat er gebeurt met je ziel. Is er leven na de dood? Zijn onze geliefden nog steeds om ons heen? Kan ik nog steeds communiceren met mijn geliefden die overleden zijn? Of misschien heb je zelf ervaringen op spiritueel gebied en is er veel onduidelijkheid en heb je hier vragen over. Rien zal hier dieper op ingaan.
Hij zal vervolgens het mediumschap demonstreren en laten ervaren dat er leven is na de dood. Rien zal een paar contacten maken met jullie overleden dierbaren. Hij zal het bewijs geven zodat je weet en voelt dat het jouw overleden dierbare is die nog even contact met jou wil maken, er volgt altijd een liefdevolle boodschap.
Na afloop is er uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen aan Mariska en Rien over rouw en spiritualiteit. Onze missie is om de dood en het leven na de dood toegankelijk te maken, maar ook bespreekbaar. Een laagdrempelige activiteit waarin jij er mag zijn, met jouw verhaal en emoties. Ons doel is om deze bijeenkomst kleinschalig te houden.
Wanneer: Zaterdag 12 Oktober
Tij: 9.30 uur -12.30 uur
Aanmelden via : aanmeld link komt hier binnenkort