Praktische informatie

Alles bestaat uit energie. Dit zijn trillingen die we niet altijd zien of voelen, maar soms ervaren we wel ‘iets’. Misschien heb je wel eens het gevoel dat je jezelf ergens niet prettig bij voelt of juist wel. Je kan dan niet meteen verklaren hoe dat komt, maar je voelt het wel. Je hebt dan een diep innerlijk weten dat het wel of niet pluis is. Dat noemen we ook wel intuïtie. Iedereen is er mee geboren en iedereen heeft het.  Door onze opvoeding en maatschappelijke normen leren we al snel niet meer op onze intuïtie te vertrouwen en dus ‘voelen’ we steeds minder.

Als je vrolijk en opgewekt bent zit je hoog in je energie, ben je boos en verdrietig en alles zit tegen dan zit je laag in je energie. Het verschil tussen je hoge en lage energie kun je voelen.

Een medium is getraind in het voelen van energie en werkt vooral energetisch. Dit kan zich op verschillende zintuiglijke vlakken uiten. Je hebt vast wel eens gehoord over helderziendheid. Heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderproevend en helderruikend komen daarnaast ook voor.

Ik krijg mijn informatie afwisselend via al deze kanalen binnen. Helderziend, heldervoelend en helderwetend worden bij mij het meest vaak ingezet.

Om een medium goed te laten ‘voelen’ is het belangrijk om vooraf zo min mogelijk informatie te hebben, dit werkt voor een medium het makkelijkst zodat zijn gedachten/mind er niet tussen gaat zitten.